Oostende – Charleroi

Oostende vergelijken met Charleroi, het gaat wat ver maar als we niet oppassen dan is het binnenkort misschien wel eens zover.   Rudy Blomme wil ons met deze video vooral eens goed wakker schudden.    Het nachtleven in Oostende is maar een schim meer van wat het ooit is geweest en de leegstand in de horeca is schrijnend.

Bekijk de video hier

We horen graag jullie reacties, die je hieronder altijd kunt nalaten!

Advertenties

7 thoughts on “Oostende – Charleroi

  1. Onze plaatselijke politici zien hun “inspanningen” beloond met volgende resultaten: visserij in Oostende op sterven na dood, marinebasis verhuisd, RMT verdwenen, UCB nog een fractie van vroeger, Argumenten als economische crisis snijden geen hout. Zie Zeebrugge. Verdere pprestaties van onze vroede vaderen: het eilandje tussen Spuikom en Sas: iedereen onteigend, alles platgegooid, na jaren: nog altijd puinhoop. Kortom: vergelijk met andere kustgemeenten en steden, die er op vooruitgaan, en Oostende is jammerlijk aan het creveren. De dames en heren politici van ALLE partijen zijn meer bezig met hun eigen ego dan met de stadsbelangen.

  2. Wie denk je dat dit allemaal veroorzaakt heeft ? ik zal het maar niet zeggen want er zullen er veel in hun vel gesneden voelen.
    15 jaar geleden heb ik in een intervieuw met de ZEEWACHT gezegd binnen 10 jaar is Oostende DOOD ! meer hoef ik niet te zeggen zeker !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s